GTAinside.com - Grand Theft Auto Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.
DE: Dieses Forum befindet sich im Nur-Lesen Modus. Es können KEINE Beiträge mehr erstellt werden. Vielen Dank für Euer Verständnis.
EN: This forum is in read-only mode. No more posts can be created. Thank you very much for your understanding.
Old 12.08.2010, 15:03   #1
Cool2248
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 7
Gta iv pc help!

Please read this... After you readed this ill tell you what my problem is.



Installation:
First of all, please download the recent version of Simple Native Trainer (Download)
Also download the newest version of XLiveLess (Download)
Unpack and copy xlive.dll to your main GTA IV directory. If there is any other ASI Loader already installed, make sure that it becomes removed before proceeding to the next step.
Unpack Simple Native Trainer and copy ScriptHook.dll, Trainer.asi and Trainer.ini to your main GTA directory.
Start a game and press F3. The InGame menu shows up which can be controlled by using the numpad. The arrow keys of the numpad are used for navigation, 5 is "enter" and 0 is "back". After first usage, you have to press F4 to get back to the Simple Native Trainer navigation.


Ok listen up. I downloaded Simple Native Trainer and XLiveLess. But then it say i should copy something into my main GTA IV directory, where can i find GTA IV directory please help give me link or something i cant find it..
Cool2248 is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 15:10   #2
Astra
Ehrenmitglied
 
Astra's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Augsburg
Posts: 6,901
Welcome!

The GTA IV-Directory is in "C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV". It may be a little different on your PC...
__________________
Astra is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 15:17   #3
Cool2248
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 7
Thanks.
Ill try see if my mods work now

Damn, i got Scripthook and trainer.asi but i dont got trainer.ini
Cool2248 is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 15:22   #4
Astra
Ehrenmitglied
 
Astra's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Augsburg
Posts: 6,901
Quote:
Originally Posted by Cool2248 View Post
Damn, i got Scripthook and trainer.asi but i dont got trainer.ini
Download the trainer again from the following page:

http://www.gtagaming.com/downloads/g...ript-mods/2115
__________________
Astra is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 15:23   #5
Cool2248
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 7
Do i need to delete all i downloaded before then?
Cool2248 is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 15:25   #6
Cool2248
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 7
I downloaded it but dont got the right file i think, i got a RAR-file that i cant open.
Cool2248 is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 15:25   #7
Astra
Ehrenmitglied
 
Astra's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Augsburg
Posts: 6,901
Quote:
Originally Posted by Cool2248 View Post
Do i need to delete all i downloaded before then?
All of the trainer would be good, I guess...
__________________
Astra is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 15:35   #8
Cool2248
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 7
Wtf!?!?!?!?!?!
All my fucking loaded game is deleted?!?
Omg fucking bullshit man i log in and my loaded game is deleted fucking!!
What happend man?
Why the fucking hell is my loaded game deleted?

sry my language i got mad..
the mod is working now but my game is deleted. :/
when i press f3 then options come but how can i scrool down and enter them?
Cool2248 is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 16:42   #9
Astra
Ehrenmitglied
 
Astra's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Augsburg
Posts: 6,901
Quote:
Originally Posted by Cool2248 View Post
Wtf!?!?!?!?!?!
All my fucking loaded game is deleted?!?
Omg fucking bullshit man i log in and my loaded game is deleted fucking!!
What happend man?
Why the fucking hell is my loaded game deleted?
You need to insert it for XLive Less, like I wrote in the PM.

Quote:
Originally Posted by Cool2248 View Post
when i press f3 then options come but how can i scrool down and enter them?
You navigate with the Num-Pad. "8" and "2" is for up and down and "5" is for enter.
__________________
Astra is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:12.