GTAinside.com - Grand Theft Auto Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

Go Back   GTAinside.com Foren > GTA IV > Multiplayer

Reply
 
Thread Tools Rate Thread
Old 07.02.2011, 17:35   #1
typek.cz
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 4
Question Native trainer in multiplayer

I'm czech and I can not much English.
I played GTA live so I saw plays Native Native trainer but the trailer does not work in an online game and why it works there others?
typek.cz is offline   Reply With Quote
Old 08.02.2011, 11:46   #2
Performer
Guest
 
Posts: n/a
Forget it. The Trainer won't work in Multiplayer. Because that were cheating and thats (of course) not allowed.

@Mod Bitte closen..
  Reply With Quote
Old 08.02.2011, 13:05   #3
gtazocker95
Registered User
 
gtazocker95's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 933
Quote:
Originally Posted by Performer View Post
The Trainer won't work in Multiplayer.
Thats not true. it works , but only in the free mode.


Quote:
Originally Posted by Performer View Post
Because that were cheating and thats (of course) not allowed.
And thats not true. It´s allowed. if you want to use the trainer, do it!

@ typek.cz: did you have installed it right? which version of GTA do you use? Here some Tutorials: http://www.youtube.com/results?searc...ainer+tutorial
__________________
Mfg gtazocker95
gtazocker95 is offline   Reply With Quote
Old 08.02.2011, 17:07   #4
typek.cz
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 4
it's work (in normal game) only with xlive.dll (xlive.dll remove multiplayer)
typek.cz is offline   Reply With Quote
Old 08.02.2011, 18:07   #5
Showbiz
Ehrenmitglied
 
Showbiz's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Aargau
Posts: 5,582
Quote:
Originally Posted by Performer View Post
Forget it. The Trainer won't work in Multiplayer. Because that were cheating and thats (of course) not allowed.

@Mod Bitte closen..
Congratz! You don't have a hunch of what you're talking about.

@Mod Bitte bannen..


I confirm that it also works in multiplayer.
Showbiz is offline   Reply With Quote
Old 10.02.2011, 15:12   #6
typek.cz
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 4
But I can play multiplayer I delete xlive.dll. Without xlive.dll it does not work in free mode! I tried it several times!
typek.cz is offline   Reply With Quote
Old 10.02.2011, 15:53   #7
typek.cz
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 4
http://www.gtainside.com/en/content.php?id=138
typek.cz is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:42.