GTAinside.com - Grand Theft Auto Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

Go Back   GTAinside.com Foren > GTA San Andreas > Technischer Support

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average.
Old 27.11.2010, 13:24   #1
melvo33
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
gta sa 16:9 aspect ratio in win 7?

hello,

can somebody help me out?
i cant get my gta sa to work on 16:9 (1280x720 or 1600x900)

is it even possible to put it on 16:9?

thanks
melvo33 is offline   Reply With Quote
Old 27.11.2010, 14:43   #2
Astra
Ehrenmitglied
 
Astra's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Augsburg
Posts: 6,910
Welcome!

Delete the gta_sa.set-file which is located in the "GTA San Andreas User Files"-Folder. Then you can try to readjust the resolution.

P.S.: I've moved the thread to the San Andreas-Subforum.
__________________
Astra is offline   Reply With Quote
Old 27.11.2010, 15:00   #3
ATP
GTA United
 
ATP's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,139
Widescreen resolution were added with version 1.01 to GTA San Andreas, if you use 1.0 you can use this hook to use them:
http://hotmist.ddo.jp/plugin/exdisp/index.html
ATP is offline   Reply With Quote
Old 27.11.2010, 21:08   #4
Dani5ooo
Registered User
 
Dani5ooo's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 233
Send a message via ICQ to Dani5ooo Send a message via MSN to Dani5ooo Send a message via Skype™ to Dani5ooo
I use the same hook, and it workes perfectly on San Andreas 1.0 with resolution 1280x720 and 1920x720. But i need to set frame limiter "off". If i set on or 25,30,50,60 i get crash. :/
__________________
Dani5ooo is offline   Reply With Quote
Old 29.11.2010, 12:48   #5
melvo33
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
ok thanks!


Quote:
Originally Posted by Astra View Post
Welcome!

Delete the gta_sa.set-file which is located in the "GTA San Andreas User Files"-Folder. Then you can try to readjust the resolution.

P.S.: I've moved the thread to the San Andreas-Subforum.
nope doesnt work

Quote:
Originally Posted by melvo33 View Post
ok thanks!
melvo33 is offline   Reply With Quote
Old 30.11.2010, 07:41   #6
Performer
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by Dani5ooo! View Post
I use the same hook, and it workes perfectly on San Andreas 1.0 with resolution 1280x720 and 1920x720. But i need to set frame limiter "off". If i set on or 25,30,50,60 i get crash. :/
Bei mit Crahst das Spiel überhaupt mit dem Ding. Bei San Andreas, United, San Vice und Gostown
  Reply With Quote
Old 28.02.2019, 06:47   #7
hristopadha
Registered User
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 1
All the shows and measurements have been inducted for the future themes. The role of the best essay writing service uk is accumulated for the mixed items for the people. The seed is produced for the identification of the clubs and organizations for the prisons.
hristopadha is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 09:34.