GTAinside.com - Grand Theft Auto Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

Go Back   GTAinside.com Foren > GTA V > Editing

Reply
 
Thread Tools Rate Thread
Old 31.05.2016, 14:31   #1
White_widow
Registered User
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
Angry Promblem with my Port ingame

Hey guys over the past few days ive been porting a Ferrari F80 Concept into GTA V my problem is when i try to spawn it in game my game just crashes now ive checked everything followed tutorials and to be honest i just cannot find anything wrong with the model in zmodeler i even used the zentorno as a base car and started using the already made dummys to piece together the ferarri

Please view the attached thumbnails if you spot anything let me know or even if you could help me with this model i would be more than happy to upload and send you the files

Someone please help im getting very frustrated
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	OIV.png
Views:	59
Size:	311.9 KB
ID:	31543  Click image for larger version

Name:	zmod3.png
Views:	56
Size:	570.0 KB
ID:	31544  
White_widow is offline   Reply With Quote
Old 31.05.2016, 16:18   #2
Chezy
Damn son, where'd you find this?
 
Chezy's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Stuttgart
Posts: 3,795
Send a message via ICQ to Chezy Send a message via Skype™ to Chezy
The car looks very highpoly. Maybe the Ferrari has one part with more than 64.000 polies (I think that's the limit for car parts in GTA V) and the game crashes because of that.
__________________
Album der Woche
Chezy is offline   Reply With Quote
Old 31.05.2016, 16:59   #3
solo
Administrator
 
solo's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: von dort
Posts: 409
Send a message via ICQ to solo Send a message via Skype™ to solo
I have the same Problem with a Car that have Parts under 54k of Polys. I think it can be 2 Problems. 1. When you have copy the L0 Parts to L1,L2.... that is it to High or 2. the Col can be the Problem. For my Car i have test it all but ever the same. Export all ok without Errors, on OpenIV is look all ok but when i ingame spawn the Car crash the Game wit ERR_STR_FAILURE_3 Error or its come the Error: Gamefiles defect. Reboot and install the Game new. And i have no Idea what i can do.

But it must give a Way. When i see any Cars with over 53mb Filesize (Asetto Corsa Cars, Forza) or Trucks from ETS2 they have more as 500k on Polys than it must go. But how?
__________________
http://abload.de/img/bangbang2sqk2sjb.gif
solo is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 04:45.