GTAinside.com - Grand Theft Auto Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

Go Back   GTAinside.com Foren > Episodes from Liberty City > Technischer Support

Reply
 
Thread Tools Rate Thread
Old 06.01.2011, 19:50   #16
lolkopf
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
aaahhh ok
lolkopf is offline   Reply With Quote
Old 06.01.2011, 23:42   #17
lolkopf
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 14
PROBLEM GELÖST:

ich hatte den falschen Xliveless

der war der richtige: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=388658

danke für die hilfe
lolkopf is offline   Reply With Quote
Old 06.06.2011, 13:35   #18
Lemmi123
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Hmm Ich hab genau das selbe Problem
und ich wollte fragen , weil ich ein bischen schwer von begriff bin , ob mir Jmd das nochmal Schritt für Schritt erklären kann
Also was ich amchen muss mit diesem XLiveless und so -.-'

Dankeschööön
Lemmi123 is offline   Reply With Quote
Old 16.06.2011, 08:11   #19
Kenjifujima
Banned
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 3
Du hast zu schnell geantwortet, Ich habe schon den Beitrag editiert ...
Kenjifujima is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 16:23.