GTAinside.com - Grand Theft Auto Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.
DE: Dieses Forum befindet sich im Nur-Lesen Modus. Es können KEINE Beiträge mehr erstellt werden. Vielen Dank für Euer Verständnis.
EN: This forum is in read-only mode. No more posts can be created. Thank you very much for your understanding.
Old 13.06.2003, 17:35   #1
GrandTheftAuto
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 16
Send a message via ICQ to GrandTheftAuto
Auflösung

Hi. Ich kann bei mir die Auflösund von GTA3 nicht so verändern wie es bei den andere Optionen tut. Und ich hab es mal so versuct indem ich GTA3 deinstaliert hab und wieder neu instaliert.
Hat auch nix gebracht. Ich hoffe ihr könnt mir helfen.
Bye
__________________
F.W.
GrandTheftAuto is offline   Reply With Quote
Old 15.06.2003, 22:48   #2
Freiik
Deine Mudda
 
Freiik's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Berlin
Posts: 2,192
Send a message via ICQ to Freiik Send a message via AIM to Freiik
auflösung kann man nur ändern, wenn man kein spiel laufen hat ... mit links/rechts tasten
__________________
http://freiik.de
Freiik is offline   Reply With Quote
Old 18.06.2003, 00:39   #3
bradfish
a big large trout
 
bradfish's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Bayern -.-
Posts: 896
Send a message via ICQ to bradfish
oder mitm mausrädle
__________________
bradfish is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 13:30.