GTAinside.com - Grand Theft Auto Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.
DE: Dieses Forum befindet sich im Nur-Lesen Modus. Es können KEINE Beiträge mehr erstellt werden. Vielen Dank für Euer Verständnis.
EN: This forum is in read-only mode. No more posts can be created. Thank you very much for your understanding.

Go Back   GTAinside.com Foren > Oldschool > GTA III > Technischer Support

Reply
 
Thread Tools Rate Thread
Old 10.08.2003, 01:38   #1
Romeo
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 3
Nach dem Anklicken der Verknüpfung tut sich nix

Hallo,
gott es ist grauenvoll, da kommt ein supper mod für gta VC raus und kurz davor geht bei mir mein GTA VC net.
Wenn ich die Verknüpfung (EXE) 2xanklicke, dann blink einmal mein maus kurser und das wars dann.
Hab es auch schon neu inst.

Kann mir da jemand helfen?

MfG CoolJay
Romeo is offline   Reply With Quote
Old 10.08.2003, 16:57   #2
Freiik
Deine Mudda
 
Freiik's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Berlin
Posts: 2,192
Send a message via ICQ to Freiik Send a message via AIM to Freiik
ist es ein original?
__________________
http://freiik.de
Freiik is offline   Reply With Quote
Old 10.08.2003, 18:29   #3
|__|
HAT SICH VERZOGEN...
 
|__|'s Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Zellingen
Posts: 218
wenn es keins ist hast du auch kein recht dich zu beschweren!
__________________
Unglaublich, Is aber so!

MFG

|__|
|__| is offline   Reply With Quote
Old 14.08.2003, 12:17   #4
Skater
Registered User
 
Join Date: May 2003
Posts: 32
Send a message via ICQ to Skater
Neuinstalliren!
Skater is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 14:53.