GTAinside.com - Grand Theft Auto Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.

Go Back   GTAinside.com Foren > English Forums > English Please > GTA > San Andreas discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread
Old 12.08.2010, 21:19   #1
x DsH x
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Exclamation Hydra Handling? I can hover but cant move but flaps move? PLEASE HELP!!!

Okay well I have a problem with my Hydra. I'll get in it and I hold W to get up but the only problem is that when i press a, d, up, down, left, or right nothing happens. You can see the flaps move corresponding to the keys but it wont move.

Here are my handlings...

HYDRA 9000.0 48750.0 20.0 0.0 0.0 0.0 75 0.65 0.9 0.5 1 200.0 16.0 5.0 4 P 1.5 0.45 0 45.0 1.0 0.15 0.0 0.50 -0.20 0.8 0.0 0.60 0.75 45000 4008100 400000 0 1 27

$ HYDRA 1.1 1.00 -0.00010 0.004 0.10 0.002 -0.002 0.0001 0.0020 0.006 0.10 0.1 1.3 0.2 1.0 0.998 0.997 0.995 10.0 10.0 40.0

And in my vehicles.ide...

520, hydra, hydra, plane, HYDRA, HYDRA, rustler, ignore, 4, 0, 0, -1, 0.7, 0.3, -1


PLEASE HELP
x DsH x is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 21:38   #2
Dönerboy
#Hodor
 
Dönerboy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Düsseldorf
Posts: 5,160
Send a message via ICQ to Dönerboy
You must Hold the Key 8(Numpad)
Dönerboy is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 21:42   #3
x DsH x
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by dönerboy View Post
You must Hold the Key 8(Numpad)
I tried that and I get the acceleration sounds but it doesn't move(only goes upwards.
x DsH x is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 21:42   #4
Dönerboy
#Hodor
 
Dönerboy's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Düsseldorf
Posts: 5,160
Send a message via ICQ to Dönerboy
Quote:
Originally Posted by x DsH x View Post
I tried that and I get the acceleration sounds but it doesn't move(only goes upwards.
sounds like a bug...

Did you installed any mods?
Dönerboy is offline   Reply With Quote
Old 12.08.2010, 22:34   #5
x DsH x
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Quote:
Originally Posted by dönerboy View Post
sounds like a bug...

Did you installed any mods?
No.
x DsH x is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 06:06.