GTAinside.com - Grand Theft Auto Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.
DE: Dieses Forum befindet sich im Nur-Lesen Modus. Es können KEINE Beiträge mehr erstellt werden. Vielen Dank für Euer Verständnis.
EN: This forum is in read-only mode. No more posts can be created. Thank you very much for your understanding.

Go Back   GTAinside.com Foren > English Forums > English Please > GTA > San Andreas discussion

Reply
 
Thread Tools Rate Thread
Old 06.04.2007, 10:35   #1
roy64
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: I come from Norway.
Posts: 11
Send a message via MSN to roy64
I have problem with the GTA Mob Intsaller.

Hey, I have problem With my GTA Mobd Installer.
So my problem is that when I download a car or a bike ETC, But I can finish To make a car in the mod installer, but when I´m going to play GTA, then the car, bike ETC have not change to that car i wanted.


So if you put it like this, I have changed the GreenWood with the an Porsche Carrera.
(That was just random)

But pretty please, HEEEEELP MEEEE
roy64 is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2007, 13:14   #2
Clownator
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 694
Well, first we welcome you to this famous German-GTA-Fan-Site!

I'm not sure but in my opinion you have to replace two files, just look for them!

It would be a lot easier to find the vehicles that you've replaced when you download the CarSpawner. I don't have a link to the download right now, but perhaps another memeber will help you.

(Mein Englisch ist einfach umwerfend geil.)
Clownator is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2007, 15:24   #3
roy64
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: I come from Norway.
Posts: 11
Send a message via MSN to roy64
ok thanks, but can you please be an angel and give me the names of those TWO FILES?


Thanks again
roy64 is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2007, 18:00   #4
Clownator
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 694
I think they are called, for example banshee.dff and
banshee.???

Well, I don't really now the exatly ending of the second file.
You just have to replace them.
Clownator is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2007, 18:18   #5
roy64
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: I come from Norway.
Posts: 11
Send a message via MSN to roy64
ok, sorry if i ask, but waht should i replace them with?
Thanks for your time dude.
roy64 is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2007, 18:58   #6
RemoteC
Ehrenmitglied
 
RemoteC's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: WIEN
Posts: 2,611
Send a message via ICQ to RemoteC Send a message via MSN to RemoteC
Hi!

First of all I think it's much safer to replace the cars with the IMG Tool (to download on the main page: San Andreas --> Tools). There are still some problems with the Mod Installer. In most cases everything will be fine, but it could be that there is an error and if you don't have backups you may need to re-install GTA San Andreas. And that's the next point: Always make backups. If you replace or change a file make a backup first.

If you want to replace a car you need at minimum to replace 2 files: the *.dff and the *.txd, both to find in the /models/gta3.img file. Open the gta3.img with the IMG Tool, press F2 and type in the name of the car you want to replace (e.g. infernus). Then select the *.dff and the *.txd file, right-click --> delete. Now you need to import the new *.dff and *.txd: Commands --> Add and select the new *.txd and *.dff from the folder you have unpacked the downloaded zip or rar file.

I hope this is enough help ^^

RemoteC
__________________
Suzuki GS 500F
RemoteC is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2007, 19:08   #7
roy64
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: I come from Norway.
Posts: 11
Send a message via MSN to roy64
Dude, thats very helpfull. thanks for your time
Really appreciate it


But where do I find the IMG Tool.

Sorry guys, I´m bit of a noob.
roy64 is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2007, 19:29   #8
RemoteC
Ehrenmitglied
 
RemoteC's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: WIEN
Posts: 2,611
Send a message via ICQ to RemoteC Send a message via MSN to RemoteC
here it is - Simply browse on the main page

If you need more tools or if you're searching for a particular modification use the search-function on the main page: search
__________________
Suzuki GS 500F
RemoteC is offline   Reply With Quote
Old 06.04.2007, 19:32   #9
roy64
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: I come from Norway.
Posts: 11
Send a message via MSN to roy64
yeah I found it now, but can you please guid me through?
I did not understand that IMG Toll.
roy64 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 00:39.