GTAinside.com - Grand Theft Auto Mods, Addons, Cars, Maps, Skins and more.
Old 01.09.2010, 23:52   #1
ivor1024
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
GTA IV fatal error

whenever I attach some car, I'm getting fatal error after 10 seconds of driving that car!!!!

GTA IV FATAL ERROR: Unrecoverable fault - Please restart the game


those cars are great but I can't use any of them
please help me!
ivor1024 is offline   Reply With Quote
Old 02.09.2010, 16:22   #2
Astra
Ehrenmitglied
 
Astra's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Virginia, USA
Posts: 6,870
Welcome!

Did you make your installation of GTA IV modable by installing XLive Less? Otherwise you're not able to insert modifications into the game.
__________________
Astra is offline   Reply With Quote
Old 02.09.2010, 19:55   #3
ivor1024
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Yes, I already have other mods like realizm 6.2
ivor1024 is offline   Reply With Quote
Old 02.09.2010, 20:23   #4
Astra
Ehrenmitglied
 
Astra's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Virginia, USA
Posts: 6,870
Could you please post a link to this car and/or explain how you exactly installed it?
__________________
Astra is offline   Reply With Quote
Old 02.09.2010, 22:04   #5
ivor1024
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
All cars are giving me fatal error except this Audi R8
I have managed to get it working

http://www.gtainside.com/en/download...nload&id=30754

I attached a car with SparkIV 0.6.6 and I replaced this lines in a fallowing files:

handling.dat:
COMET 1450.0 6.5 85 0.0 0.0 -0.3 0.2 5 0.24 1.0 175.0 0.34 0.66 0.7 32.05 1.45 1.22 12.5 0.12 0.48 3.2 2.25 2.30 0.14 -0.15 0.0 0.53 1.0 1.0 0.6 1.5 0.0 60000 40440010 1 1

vehicles.ide:
comet, car, COMET, COMET, VEH@LOW, NULL, 30, 999, 0.2800, 0.2800, 0, 5, 1.0 ,0, -

carcols.dat:
comet, 0,0,13, 120,0,0, 0,0,34, 68,0,0, 0,0,51, 21,0,7, 0,0,63, 29,0,0, 0,0,0,




I even reinstalled the game but I simply can get other cars working
ivor1024 is offline   Reply With Quote
Old 23.10.2010, 18:06   #6
Lordofminor
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Hi!
Sorry to write here but I have same problem as you ivor, so I dont want to make another topic.
I dunno why but whenever I mod my GTA IV (v1.0.7.0) game always crashes to some error.
I dont rebember these problems in my previous plays (played GTA like half year ago - there wasnt patch 1.0.7.0 right?)
I use latest xLiveLess for my version and latest .NET Scripthook.
So far I only used Simple Native Trainer (latest), but I found that there are great cars or whatever mods these days.
For example I downloaded Scania Tandem. Imported it with latest SparkIV (0.6.9) with no problems, rebuilded and saved. But after few minutes in game, it crashed down with errors like Unrecoverable fault or something with memory. Sometimes it happens when I press something in trainer, sometimes from nothing when Im driving car. I never had problems with GTA to crash down with these errors.
What Im doing wrong?
Can it be caused by latest patch? Which should I try?
Thanks for reply
Lordofminor is offline   Reply With Quote
Old 19.04.2011, 12:24   #7
chugster
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 2
im having the same problem with a couple of ferrari mods...in vanilla and EFLC, have mod packs installed so the game is moddable...just seems to be certain cars
chugster is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:48.