GTAinside.com Foren

GTAinside.com Foren (http://forum.gtainside.com/index.php)
-   GTA III (http://forum.gtainside.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   How do I connect my AirPort Extreme to my time capsule? (http://forum.gtainside.com/showthread.php?t=48624)

elizawilsonus 08.12.2018 07:50

How do I connect my AirPort Extreme to my time capsule?
 
Hello,
How do I connect my AirPort Extreme to my time capsule?
Thank You.

arianamartinus 08.12.2018 08:02

Hello,
There's no on/off switch - it turns on when you plug it in. If you want to connect the AirPort Extreme to the Internet, purchase a Cat5 ethernet cable and use it to connect the AirPort Extreme to your DSL or cable modem. Plug the cable in to the AirPort Extreme's Internet WAN port (it has a little O symbol above it).
Thank You.
Airport Extreme Setup
Apple Airport Extreme Setup
Reset AirPort Extreme

nickanor 26.01.2019 12:26

Quote:

Originally Posted by elizawilsonus (Post 635352)
Hello,
How do I connect my AirPort Extreme to my time capsule?
Thank You.


Setting up Time Capsule for the first time

https://support.apple.com/en-ca/HT201510


All times are GMT +1. The time now is 16:08.

Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.